JESUSFILMEN

Victory Bibelcenter deltog tillsammans med 7 andra församlingar i Linköping i utdelningen av Jesusfilmen. Filmen delades ut till 6400 familjer i Linköping. Över hela Sverige var det 94 000 filmer som skickas ut gratis i anslutning till påskhelgen 2014. Vi vill att fler ska förstå att påsken inte bara handlar om ägg och kycklingar! 

Om filmen "Berättelsen om Jesus ett familjeäventyr"
Är berättelsen om en man från Nazareth som heter Jesus, och som levde för 2000 år sedan. Man vet inte exakt hur barnen fick reda på sanningen om Jesus, men det kan ha gått till ungefär så som filmen visar. Vi får följa Benjamin, Caleb, Sarah, Joel, Leah och Nathan i Jerusalem omkring år 30. Vi får följa familjer som tror att Jesus är Guds son och andra familjer som inte tror det. Filmen visar hur barnen kan ha uppfattat vad som hände när de mötte Jesus, och såg hur han gjorde under, hur han helade sjuka, hur han uppväckte döda och när han korsfästes och när han uppstod.

Fakta om Jesusfilmen på DVD:
Innehåller 15 talade språk:
Svenska -Arabiska - Kroatiska - Engelska - Finska - Franska - Mandarin - Polska - Ryska - Serbiska - Somaliska - Spanska - Thai - Tigrinja - Turkiska
Speltid: 58 min
Även textad på: Svenska och Engelska

Filmen finns på totalt 143 språk! Finns inte ditt språk med på din DVD, klicka på bilden och välj ett annat språk:

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du önskar att få en film.